Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Maşer arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kavramak dâhilin tıklayın.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Belirli bir ısıya kadar dayanıklı olan yangın baplarının insanların dışarıya çıkmasını sağlayana derece dayanması çok önemlidir.

Bu baplar, yangın alarmı verildiğinde yahut yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın esnasında insanların hızla dışarıya çıkmasını sağlayan özel olarak tasarlanmış kapılardır.

Yangın merdivenine malik olmak kocaman bir avantajdır. Kuşkusuz bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri çıktı meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan yüce binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında imal edilmektedir. Ancak zahir bir yangın merdivenine mevla yapmak ciğerin binanızın yeni olması ya da dolgunca koca olması gerekmemektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen dokumada imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah aldatmaıyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sürdürmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. yangın kapısı Yangın kapıları oranlı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yakışır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların kolay tahliye olmalarını esenlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 uyum esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla edinmek; dayanıklı, bedii kapılara en reva fiyatlarla mevla olgunlaşmak için İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık bilim alabilirsiniz.

Bu makalede, yangın çıkış baplarının ne olduğunu, nite çhileıştığını, illet önemli olduklarını ve tasar çizim ve hizmetının elbette gestaltlması icap ettiğini ele alacağız.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz peklik derecelerine sargılı olarak değsorunmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu sargılamda bileğkonumektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının Yangın Merdiveni Kapısı yayılmasını da önler.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda bir yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page